Fyrige koteletter
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : |
|
|
Koteletterne krydres med salt og peber og brunes ved god varme 2-3 min. på hver side i en gryde.
Løgene brunes let. Tomater, squash, fennikel, lime, grøntsagsjuice og paprika tilsættes. Koteletterne lægges ovenpå grøntsagsblandingen. Retten koges ved svag varme i ca. 25 min. Smages godt til med salt og peber. Servering: Smager godt sammen med melon dryppet med appelsinsaft og friske spinatblade krydret med salt og peber samt kogte ris. Tips: Forrygende også næste dag. Kødet skæres i terninger og varmes i grøntsagssaucen |
|
Opskriften er vist 28539 gange,
og udskrevet 375 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Rosa Valby - 2005-01-01 01:01:01 kan man spise ris som tilbehør? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne