Fyldte koteletter med ris og rosenkål
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Der skæres en lomme ind i svinekoteletten. Champignon og løg sauteres let af og afkøles. Fyldes i lommen på koteletten.
Koteletterne steges gyldne på begge sider og steger videre i ovn ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 10 min. I samme pande kommes sennep og bouillon og dette koges sammen. Smages til med salt og peber og jævnes med maizena. De rensede og kogte rosenkål serveres til sammen med de kogte ris. |
|
Opskriften er vist 42151 gange,
og udskrevet 811 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer djanmis - 2007-03-13 12:11:33 smager anderledes men godt kan anbefales dj - 2007-02-10 10:17:41 anderledes men godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne