Fadkoteletter i ovn
Hovedingrediens : Svinekød - Fadkoteletter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 401934 gange,
og udskrevet 13339 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (191 stemmer) |
|
Kommentarer Pia 18/8 2015 - 2015-08-18 15:12:57 smager bare så godt ... AP - 2015-02-19 19:06:43 Prøv at bytte den ildfaste fad ud med en stegeso, og lad den stå i ovnen i tre timer ved 150°. Det bli'r godt :-) Patrick - 2014-10-24 19:06:21 Smager bare godt, jeg syntes ikke den er for syrlig men utroligt lækker, bruger altid bacon og cocktailpølser. Den bedste opskrift der er her inde, p.s. jeg bruger 18% cremefraiche DIRI - 2013-10-02 19:00:23 Rigtig god ret!!! Jeg bor i Frankrig og udvalget af creme fraiche og fløde er noget større end i DK (dog er det svært at finde en rigtig god til at lave flødeskum :o/) og jeg anvendte derfor begge på 18% uden syrlig smag. Jeg tilsatte også cocktailpølser 10 min før retten var færdig. ANBEFALES!!! Marianne Søgaard - 2013-03-31 20:17:32 Reducer evt. fedtprocenten i creme fraiche og piskefløde og svits i stedet nogle røgede baconskiver på en tør pande og kom en skive oven på hver kotelet, inden fadet stilles i ovnen. Det kan anbefales :-) mus007 - 2012-01-31 19:39:33 Jeg lavede den med milda fløde 250 ml og lidt mælk, uden creme fraiche. Det smagte bare godt hmmmmmmmmmmmmm :-) ALM - 2012-01-08 17:54:04 Vi elsker simpelthen denne ret! Enige, at det ikke er en slankekur ret. Vores eneste tilføjelse til retten er perleløg! Vi har prøvet den med fad/svine og i aften med nakkekoteletter. Skal man slanke så skal man undgå nakkekoteletter, som har mest fedt i. Vi bruger kun 18% creme fraiche, 2 tsk. (vores ret er beregnet til 2 personer medmindre de gamle er på besøg!) Vi synes ikke, at den er gæstevenlig. T-Cat - 2011-12-04 23:14:58 Jeg bruger en brik monay i stedet for cremefraise. Det er også godt. Der kan bruges mange forskellige grønsager til den her. anonym - 2011-09-29 19:08:15 Det er en klassiker. Simpel og ligetil. Man kan putte alt slags grønt i og variere i uendeligheder. Gør sig aldeles fortrinligt med årstidens kål, rødder og knolde, som alle kan simre med i sovesen i små stykker sammen med løg. Damhave - 2011-08-02 10:04:37 Det er en rigtig god ret og minder meget om min fam. farvorit ret i vores bruger vi creme fraice 6 % og og undlader fløden men jeg tilføjer Mango chutney(mild) ca 5-6 tsk.f alt efter smag samtidig med tomatpureen. Bliver bare rigtig lækkert. Tom - 2011-05-29 20:21:22 Man kan med godt resultat anvende en dåse hakkede tomater i stedet for creme fraice og tomatpuré, hvis man ønsker et lidt mindre fedtinhold. En ganske glimrende ret, der kan danne basis for improvisatiner med bacon, cocktailpølser og/eller flere typer grøntsager så som peberstrimler eller ærter. Let at tilberede, og ingredienserne kan vel i ethvert supermarked. Mille Jensen - 2011-03-26 18:01:32 Uha, det er da alletiders mad...... Det er virkelig lækkert, og jeg er begyndt på at lave det flere gange end normalt, da jeg havde fundet en forkert opskrift før. Tusind tak for en dejlig opskrift. Ann - 2011-01-08 23:51:25 Super lækker :) jeg lavede den med 18% creme fraiche, rød, gul peber, porro, også havde vi godt nok ingen svinde boulliun, så der kom bare en grønsasbollium i, men ummmmm stadig super super lækkert.. Det blev en hitter ;) anonym - 2010-10-23 19:12:42 jeg bruger creme fraiche med 18 % der er kun 250g. også - og spæder den op med lidt fløde også noget mini mælk den smager fantastisk på den måde og med porror XD LOVE IT! Thomas - 2010-05-15 16:48:04 Til Laila: Hvis du gerne vil have Creme fraiche med 38 %, så skulle det kunne findes i de fleste super markeder. Som reglen er creme fraichen på 38 % medmindre andet er beskrevet eller angivet Mvh Thomas skoredreng - 2010-03-04 13:27:24 Smager skide godt.. bare pas på ikke at tage en creme fraiche under 38%, ellers bliver den noget syrlig.. 18% går lige, men ikke lavere.. Jesper og Stella - 2009-06-15 18:07:02 Mmmm... Det smager super dejlig! Helene - 2009-05-15 11:11:04 Rigtig lækker ret.. Jeg kom cocktailpølser bacon og grøn peber i og det var vellykket. I stedet for creme fraishe 38, brugte jeg ca 2 dl fromage frais 0.5%. Rørte noget af fløden og fromage frais sammen m lidt hevedmel, så det ikke skiller når det bliver varmt. Hvis man synes det bliver lidt for surt så tilsæt en smule sukker.. anja - 2009-01-28 20:23:37 Den kan godt bruges til en slankekur, selvom man ikke tror det!.... proteinkuren! smager skønt og har lavet den flere gange. Jesper - 2009-01-17 20:03:18 Mums!! brugte kun 1/4 dl. Creme fraiche 18% det gav stadig en dejlig smag. Det samme gælder for piskefløde du ka sagtens nøjes med 18% fløde. Serveres Evt. med en frisk Tomatsalat. Laila - 2009-01-02 12:25:45 er der ikke noget med at hvis man blander en smule maixena i den magrer cremfraiche 9% så skiller det ikke. tor jeg vil prøve og så med halv madlavningsfløde 7% og mælk. Og tilsætter både champignon og peberfrugter sam cocktailpølser den fulde udgave er vist mere gæstemad. Vi kan i hvert fald ikke tåle det som hverdagsmad ;O) LN Bulgroz - 2008-09-07 18:30:24 Ja det er ikke en slankeret, men en rigtig god grundopskrift som kan kombineres på mange måder. Og ja det er rigtigt at der er meget sovs. Det er jo en smagssag om man kan lide det, men min erfaring siger mig at når det er til ris kan man næsten aldrig få nok. lisbeth - 2008-06-13 12:48:43 rigtig god og nem ret... vær at prøve... Michele - 2008-04-16 11:46:11 Mmmm, et kæmpe hit herhjemme :p stephanie - 2008-02-09 15:05:39 det er så godt det er de bedste fadkotletter jeg har smagt ChriZ - 2008-01-24 18:28:34 til Anders... Du må ha brugt kød med meget fedt på... Det er aldrig sket for mig og jeg har lavet retten mange gange.. det er menningen at kødet skal været næsten dækket... det er hele familiens livret... Anders - 2008-01-22 21:12:25 Den er da helt gal den her!?? - det hele sejler i fedt. Proportionerne mellem sauce og koteletter virker da også helt bizare. Jeg kan næsten kun tro at der skulle have stået ½ deciliter creme fraiche 38% og ikke en ½ liter? Da jeg lavede fadet efter opskiften, var koteletterne druknet i sauce og der var skilt så meget fedt fra saucen, at hele retten var dækket var dækket af et tykt lag olie. Jeg undskylder meget overfor forfatteren til denne opskrift, men det var simpelt hen ulækkert onkel Carsten - 2007-10-16 16:16:51 Til en god orientering for den der nu står og har kogt kartofler, disse kan også anvendes som tilbehør, specielt hvis man er løbet tør for ris mathias - 2007-09-23 13:08:41 det er en rigtig god ret , det smager skide godt! :) Christina - 2007-08-03 16:51:36 Jeg kan varmt anbefale at man bruger svine mørbrad. Det smager super lækkert. 5 ud af 5 stjerner christoffer - 2007-07-02 18:58:57 super ret den fortjener et 10 tal Anders - 2007-07-02 14:36:35 Det er en fejl at man skal krydre kødet før stegning, da saften trækker ud af kødet ved salt før stegning. dmid - 2007-02-28 16:48:50 Den er virkelig god! Smager rigtig godt med rød og grøn peber. Momo - 2007-02-25 22:21:54 Prøv at putte coktailpølser ca 10 min før den skal s ellere en dejlig reete dåserveres endelig ikke fra Mikio - 2007-02-17 19:47:53 18% creme fraiche, bacon og fløde -> serveres med lunt flutes og god rødvin = hhhmmmm... allan - 2007-02-02 18:47:40 RIGTIG lækker, har lavet den med lidt mindre 18% creme fraiche og lidt mere fløde. Har også lavet den med kyllingefilet strimler. MUMS allan - 2007-02-02 18:47:27 RIGTIG lækker, har lavet den med lidt mindre 18% creme fraiche og lidt mere fløde. Har også lavet den med kyllingefilet strimler. MUMS Kristina - 2007-01-27 16:37:16 Man kan også bruge bacon i stedet for champignon. Xenia - 2005-01-01 01:01:01 Den er simpelthen så lækker, desværre bliver den bedst hvis man glemmer alle madtabeller og slankekure.. :P Martin - 2005-01-01 01:01:01 Lækker og supersimpel ret. Prøv den! mig - 2005-01-01 01:01:01 Virkelig god ret !!! Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne