Engelske koteletter
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Oprindelsesland : England Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Koteletterne bankes let med en knyttet hånd. De brunes hurtigt i fedtstof på panden, krydres og lægges i et ildfast fad.
Panden koges af med bouillon og krydderier til skysauce, der jævnes med udrørt meljævning. Rå, revne æbler blandes i saucen sammen med citronsaft og koger et øjeblik deri, til det er tykt og jævnt. Æblesauce fordeles på koteletterne. Flødepeberrod: Fløden piskes til skum med sukker. Den flødeskummet smages til med eddike, og fintrevet peberrod. Serveres evt. i hele eller halve udhulede tomater. Retten stilles i ovnen uden låg 40 min. ved 200 grader C. alm. ovn. Hertil serveres pommes frites og flødepeberrod. |
|
Opskriften er vist 79409 gange,
og udskrevet 884 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Ann - 2013-02-03 11:39:37 Hold da op, det ser godt nok ikke lækkert ud! Ploug19 - 2010-10-18 18:40:22 Dette er en utrolig lækker ret, og den er forholdsvis nem at lave. En ting jeg prøvede 2 gang jeg lavede den, det var at komme lidt revet ost over sovsen/kødet inden det skulle i ovnen. Og det må jeg sige at det gir lige et ekstra løft i denne opskrift :D mortto - 2007-05-02 16:51:53 det smager utrolig godt. anonym - 2005-01-01 01:01:01 en englænder kunne aldrig drømme om at jævne en gravy |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne