Chilikoteletter med squashpakker
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Flæk chilien, fjern kernerne og skær den i meget små terninger. Pres hvidløget.
Rør ingredienserne til grillsaucen sammen. Pensl saucen på koteletterne. Lad dem trække i køleskabet, mens resten forberedes. Skrub kartoflerne. Kog dem godt og vel halvmøre i letsaltet vand. Hæld vandet fra kartoflerne og køl dem af. Sæt kartoflerne på grillspyd og drys rosmarin på og stil dem til side. Skær squashen i ca. 1 cm tykke skiver og løget i tynde skiver. Kog squash og løg 2 minutter i letsaltet vand og hæld vandet fra. Fordel squash, løg, tomater i små tern, hakket hvidløg og hakket persille på fire stykker stanniol. Krydr med salt og citronpeber og luk pakkerne. Grill koteletterne ca. 8 minutter på hver side, til de netop er gennemstegte. Krydr dem med salt. Læg squashpakkerne på grillristen og lad dem grille 10-12 minutter, til squashene næsten er gennemstegte, men stadig har bid. Pensl kartoflerne ganske let med olie. Grill dem 4-5 minutter på hver side. |
|
Opskriften er vist 16912 gange,
og udskrevet 491 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer HDW - 2011-07-28 09:33:55 Super lækker opskrift der inspirerer til lidt kreativitet -bør klart prøves-tror marinaden kunne være rigtig god på en svinemørbrad også - måske skal der så tilsættesen god olivenolie.. :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne