Chilikoteletter med squashpakker

Chilikoteletter med squashpakker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 nakkekoteletter (ca. 2 cm tykke)
 Salt
 
 Sauce:
½-1 chili efter smag
1 fedhvidløg
4 spsk.tomatpuré
1 spsk.citronsaft
1 tsk.honning
 
 Kartoffelspyd:
700 g.ensartede små nye kartofler
 Salt
1 kvistfrisk rosmarin
1 spsk.olie
 
 Squashpakker:
2-3 squash, ca. 500 g
1 lilleløg
4 stykkersoltørrede tomater i olie
1 fedhvidløg
½ bundtpersille
 Salt
0.25 tsk.citronpeber
 
 Tilbehør:
 Flutes, 200 g
 
Opskrift:
Flæk chilien, fjern kernerne og skær den i meget små terninger. Pres hvidløget.
Rør ingredienserne til grillsaucen sammen. Pensl saucen på koteletterne. Lad dem trække i køleskabet, mens resten forberedes.

Skrub kartoflerne. Kog dem godt og vel halvmøre i letsaltet vand. Hæld vandet fra kartoflerne og køl dem af. Sæt kartoflerne på grillspyd og drys rosmarin på og stil dem til side.

Skær squashen i ca. 1 cm tykke skiver og løget i tynde skiver. Kog squash og løg 2 minutter i letsaltet vand og hæld vandet fra. Fordel squash, løg, tomater i små tern, hakket hvidløg og hakket persille på fire stykker stanniol. Krydr med salt og citronpeber og luk pakkerne.

Grill koteletterne ca. 8 minutter på hver side, til de netop er gennemstegte. Krydr dem med salt. Læg squashpakkerne på grillristen og lad dem grille 10-12 minutter, til squashene næsten er gennemstegte, men stadig har bid.
Pensl kartoflerne ganske let med olie. Grill dem 4-5 minutter på hver side.





karakterer:
Opskriften er vist 16912 gange,
og udskrevet 491 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-07-28 09:33:55
Super lækker opskrift der inspirerer til lidt kreativitet -bør klart prøves-tror marinaden kunne være rigtig god på en svinemørbrad også - måske skal der så tilsættesen god olivenolie.. :-)