Æblekoteletter i karryfløde
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : |
|
|
Koteletterne paneres i melet tilsat karry, salt og peber og brunes i lige dele smør og olie. De lægges herefter i et ildfast fad. Drys evt. lidt salt og peber over.
Løgene pilles og hakkes fint. Bacon svitses i lidt olie på en pande sammen med løgene til begge dele er gyldne. Selleri og æbler skrælles og rives på den grove side af råkostjernet og svitses på panden med bacon og løg tilsat timian i ca. 5 minutter. Fyldet fordeles over og ved siden af koteletterne. Panden koges af med bouillon og fløde. Saucen smages til med honning, karry, salt og peber og fordeles over koteletterne. Fadet dækkes med folie og sættes i en 180 grader varm ovn i ca. 30 minutter til koteletterne er stegt. |
|
Opskriften er vist 14973 gange,
og udskrevet 621 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer SuperMor - 2007-09-16 17:53:28 Det er en KANON!-opskrift som alle i familien synes om. Kan også sagtens serveres for gæster. Ris og ciabatta-brød hører til, når vi laver retten |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne