Koteletter med chiliris
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Chiliris:
Hak chilipeberen fint og svits den i fedtstof sammen med karry i en gryde. Tilsæt ris og rist blandingen let. Hæld vand og bouillon, og dæmp varmen og læg låg på. Kog risene i ca. 20 minutter. Dildsauce: Skyl dilden og hak den fint. Bland den i yoghurten/den syrnede fløde og smag til med salt og peber. Koteletter: Drys koteletterne med peber. Brun dem ca. et halvt minut på hver side ved god varme. Dæmp varmen og færdigsteg dem ved svag til jævn varme ca. 4 minutter på hver side. Tilbehør: F.eks. salat af snittet Iceberg salat (Eller kinakål) og tynde agurkeskiver. |
|
Opskriften er vist 12212 gange,
og udskrevet 235 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne