Koteletter i spaghetti
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : |
|
|
Koteletterne krydes med karry og paprika og steges i fedtstoffet på panden et par min.
Spaghettien koges i bouillon ca 10 min. Tages op af vandet og lægges i et ovnfast fad. Koteletterne lægges hen over spaghettien. Champignonerne ristes, tomater skæres i skiver og begge dele anrettes over koteletterne. Tilsidst pyntes med strimler af rødpeber, og retten får 20 min i ovnen ved svag varme. |
|
Opskriften er vist 31001 gange,
og udskrevet 602 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (12 stemmer) |
|
Kommentarer heidi - 2010-02-17 12:01:42 Lyder som en oki opskrift men hvad er svag varme? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne