Koteletter i flødesacue
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Koteletterne krydres med salt, peber og paprika og brunes i margarine på panden. Læg de brunede koteletter i bunden af et ovnfast fad.
Kog panden af med piskefløde og tilsæt ketchup. Hvis du synes, der bliver for lidt sovs, kan du spæde lidt op med mælk, men pas på den ikke bliver for tynd. Hvis du har karryketchup, kan du lige give den lidt af det (2 spsk?). Tilsæt kulør og smag sovsen til med salt. Hæld nu frosne ærter i sovsen, så de fylder godt. Varm sovsen igennem og hæld den over koteletterne. Læg låg på eller stanniol over fadet og sæt det i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 30-45 min. til koteletterne er møre. Serveres med løse ris og grøn salat. |
|
Opskriften er vist 68531 gange,
og udskrevet 1075 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (35 stemmer) |
|
Kommentarer Torben - 2007-10-20 11:09:40 Kanon opskrift - den bedste gang koteletter i fad jeg nogensinde har smagt. Familien og jeg laver det jævnligt efter denne opskrift Per - 2005-01-01 01:01:01 Jeg brugte 300 g. ærter, det var ok. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne