Koteletter i flødesacue

Koteletter i flødesacue, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Koteletter i flødesacue, billede 4 Koteletter i flødesacue, billede 1 Koteletter i flødesacue, billede 2 Koteletter i flødesacue, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4-6 koteletter
25 g.margarine
 salt
 peber
 paprika
 
2.5 dl.piskefløde eller mere
 evt. lidt mælk
0.5 dl.ketchup
 evt. lidt karryketchup
 frosne, mellemfine ærter
 kulør
 
 
Opskrift:
Koteletterne krydres med salt, peber og paprika og brunes i margarine på panden. Læg de brunede koteletter i bunden af et ovnfast fad.

Kog panden af med piskefløde og tilsæt ketchup. Hvis du synes, der bliver for lidt sovs, kan du spæde lidt op med mælk, men pas på den ikke bliver for tynd. Hvis du har karryketchup, kan du lige give den lidt af det (2 spsk?). Tilsæt kulør og smag sovsen til med salt.

Hæld nu frosne ærter i sovsen, så de fylder godt. Varm sovsen igennem og hæld den over koteletterne.

Læg låg på eller stanniol over fadet og sæt det i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 30-45 min. til koteletterne er møre.

Serveres med løse ris og grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 68531 gange,
og udskrevet 1075 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (35 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-10-20 11:09:40
Kanon opskrift - den bedste gang koteletter i fad jeg nogensinde har smagt. Familien og jeg laver det jævnligt efter denne opskrift

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg brugte 300 g. ærter, det var ok.