Koteleter i fad

Koteleter i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red :
Koteleter i fad, billede 4 Koteleter i fad, billede 1 Koteleter i fad, billede 2 Koteleter i fad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4-6 koteletter
2 spsk.smør eller olie
 salt
 peber
1 tsk.timian, frisk
1 dåsehakkede tomater, gerne, krydrede
2 groft snittede rødløg
 evt. lidt grøntsags fond (flydende fond)
 
Opskrift:
Brun koteletterne på begge sider, drys salt, peber og timian på.

Svits rødløgene og fordel dem over koteletterne.

Fordel tomaterne over, hæld evt. yderligere fond ved retten og drys evt. med lidt timian.

Dæk fadet med folie og sæt i ovnen ved 225 grader C. alm. ovn C 45-60 minutter, til kødet er mørt.





karakterer:
Opskriften er vist 115463 gange,
og udskrevet 2222 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (25 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-02-21 18:06:40
Jeg synes at retten er helt fantastisk som grundret! Jeg tilføjede squash, spinat og hvidløg, samt lidt sødmælk - det var lige de ting jeg havde i skabene :-) Personligt ville jeg synes at den er lidt kedelig uden noget tilsat, men rigtig god inspiration som grundret - tak!

  -   2010-05-17 11:09:09
Eller Græsk yoghurt 2%

  -   2010-05-15 15:34:10
Alt kan overdrives OG underdrives: Hvis retter bliver alt for fedtfattige, så er det jo slet ikke retter. Det er vigtigere at føje liv til årene end år til livet :-)

  -   2010-05-10 15:16:08
nej men så kan man bruge creme fine.

  -   2008-12-02 08:48:30
der står jo det er en fedt fattige opskrift.. så der skal jo ikke fløde i.:)

  -   2008-09-11 13:57:08
ja men vis den skal være ok skal i huske at komme bacon på også og det kan ikke laves uden fløde

  -   2007-12-27 16:14:56
Hvis man vil, er det også lækkert at tilføje peberfrugt og champignoner (eller andre grønsager) og hvis det skal være lidt luksus, kan man hælde piskefløde i fadet, det giver en rigtig god sovs.

  -   2005-01-01 01:01:01
nem og go