Koteletter i fad 02

Koteletter i fad 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Koteletter i fad 02, billede 4 Koteletter i fad 02, billede 1 Koteletter i fad 02, billede 2 Koteletter i fad 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
2 bdt. Grønne asparges 1 bdt. grønne asparges vejer gerne 250 gram og indeholder 12 stk. asparges. Der skæres ca. 1/3 af.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Sauce:
2.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Kulør
   
  Tilbehør:
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Koteletterne Bankes let, og pudres med mel, brunes hurtigt på panden i gyldent margarine på begge sider. Koteletterne lægges i et ildfast fad, pyntes med tomatskiver og asparges.

Sauce:
Pandefedtet koges igennem med mælk og bouillon, og jævnes med meljævning, tilsættes kulør, salt og peber.

Hæld saucen over kødet og sæt det i ovnen i ca 45 minutter ved 200 grader C alm. ovn.

Serveres med løse ris, der er overdrysset med paprika.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Koteletter i fad

karakterer:
Opskriften er vist 151555 gange,
og udskrevet 1613 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (37 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 11627 (2768 kcal)
KJ pr. Pers. 2906 (692 kcal)
Vægt ialt 2878 gram
Vægt pr. Pers. 719 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 403 KJ (96 kcal)
Protein 5.8 gram
Fedt 3.4 gram
Kulhydrat 10.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-07-16 10:04:26
Jævnes med meljævning - hvad betyder det? Jeg læser opskrifter fordi jeg ikke har lært at lave mad endnu, så nytter det jo ikke, at de forskellige trin ikke bliver forklaret :(