Koteletter i bærsauce

Koteletter i bærsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Koteletter i bærsauce, billede 4 Koteletter i bærsauce, billede 1 Koteletter i bærsauce, billede 2 Koteletter i bærsauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.svinekoteletter
2 gulerødder
1 rødløg
1 dl.solbærsaft
4 dl.vand
3 spsk.soja
1 oksebouillonterning
1 fedhvidløg
8 enebær
 salt
 peber
 
 Sauce:
3 dl.saft-bouillon (fra koteletterne)
2 dl.Kaffefløde 9%
1 spsk.soja
2 spsk.Maizena-jævner
 Solbær, ribs eller tyttebær
 
Opskrift:
Skræl gulerødderne og skær dem i mindre stykker. Pil løget og skær det i tynde både.

Lad solbærsaft, vand og soja koge op sammen med gylerødder, løg, bouillonterning, knust hvidløg, knuste enebær, salt og peber.

Læg koteletterne i og lad dem koge for svag varme under låg i ca. 10 min. Vend koteletterne undervejs. Tag dem op og hold dem varme.

Si 3 dl af saft/bouillonblandingen ned i en gryde. Tilsæt fløde og soja og kog det op. Pisk jævningspulveret i og lad det småkoge under piskning i 1/2 -1 min. Smag saucen til.

Læg koteletterne i saucen og lad dem blive gennemvarme. Spæd evt. med saft-bouillon eller fløde og tilsæt lidt friske bær.

Servér koteletterne med kartoffeler og tomatsalat.





karakterer:
Opskriften er vist 20389 gange,
og udskrevet 374 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-08-18 11:49:49
Retten smager pragtfuld. Solbærsaft blev fremskaffet ved brug af det tynde fra solbærmarmelade; da der bliver siet undervejs,vil eventuelle kerner ikke blive til gene.