Kransekagetop 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kransekagemasse Højtid: Nytår Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland konfektmassen med sukker og tilsæt æggehviderne lidt ad gangen.
Konsistensen skal være fast.
Mandelmassen skal kunne formes uden at klistre, er massen for blød, flyder den ud. Rul kransekagemassen i 2 cm. tykke pølser og skær dem i længder på 8 cm, 12 cm, 16 cm osv. Længden øges hver gang med 4 cm indtil man har 7-8 stykker. Sæt ovnen på 230 grader C. alm. ovn og form stykkerne til ringe. Tryk ringene let flade foroven. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem 8-10 minutter, til de er svagt lysebrune. Lad dem køle af på pladen. Varme er de bløde. Form et stykke pergamentpapir til et kræmmerhus og klip et lille hul i spidsen. Rør ingredienserne til glasur sammen og fyld den i kræmmerhuset. Sprøjt tværstriber på de afkølede kageringe. Smelt chokoladen. Læg den største ring på en fad og pensl de øvrige med chokolade i bunden. "Lim" ringene sammen, til kransekagen har fået sin form. |
|
Opskriften er vist 66529 gange,
og udskrevet 1195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (32 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne