Kalkunpakke med grøntsager og sauce
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Rul hver plade butterdej ud (ca. 14 x 18 cm) på et meldrysset bord. Lad pladerne hvile ca. 20 minutter.
Lad smørret gyldne i en pande. Brun kalkunschnitzlerne ca. 1 minut på hver side. Tag dem op og lad dem køle af. Kom champignon i panden og svits dem i ca. 1½ minut. Tilsæt fløden og bring det i kog. Kog blandingen ind ved jævn varme og under omrøring i ca. 12 minutter til en tyk creme. Smag til med citronsaft, salt og peber. Læg en kalkunschnitzel på 4 af dejpladerne. Fordel stuvningen herpå. Pensl kanterne med æg. Læg de sidste 4 dejplader over som låg, skær evt. hjørnerne af. Tryk kanterne med en gaffel, så de lukker tæt. Pensl med æg. Bag kalkunpakkerne på en bagerist med bagepapir midt i ovnen. Sauce madeira: Lad smørret smelte i en gryde og svits løg og den hakkede gulerod i ca. 1 minut. Drys melet i under omrøring og hæld hønsebouillon ved. Tilsæt krydderurter og bring saucen i kog. Kog den ind uden låg til ca. 2 dl (ca. 15 minutter). Si saucen. Hæld den sammen med madeira tilbage i gryden og bring den i kog. Kog saucen ved kraftig varme og uden låg i ca. 15 minutter. Smag til med salt og peber. Tag gryden af varmen og pisk smørret i lidt efter lidt. Server saucen i en varm sauceskål. Tips: Tilbered første del af saucen inden kalkunpakkerne bages |
|
Opskriften er vist 7605 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne