Kalkun à la Sabra
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Appelsinsaft, vin, appelsinskal, salt, paprika og peber blandes i en stor skål, hvorefter kalkunschnitzlerne lægges i. Skålen stilles herefter koldt i to timer.
Kødet tages op og tørres med køkkenrulle. I en dyb pande varmes olien op til middelhøj varme. Kødet brunes på alle sider og fjernes derefter fra panden. På den samme pande svitses det finthakkede løg over svag varme indtil det tager farve. Marinaden hældes nu i panden og får nu lov til at simre i 10 minutter. Omrøres af og til. Kødet tilsættes nu og simrer under låg i ca. 35 minutter, eller indtil kødsaften er klar. Kødet overhældes af og til med marinaden. Læg nu kødstykkerne i et opvarmet fad, og hold dem varme. Skum herefter overskydende fedt af sovsen. Tilsæt oliven og lad sovsen koge ved høj varme, indtil den bliver skinnende og begynder at blive tykkere. Hæld den over kødet og pynt med mynte/dild. Serveres med løse ris, challa og hvidvin. |
|
Opskriften er vist 18693 gange,
og udskrevet 236 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2010-06-05 08:35:45 Retten er som sådan god nok, men tiderne holder slet ikke. Marinaden skal kun koge et par minutter i stedet for 10, og kodet skal måske have 10-15 minutter i stedet for 35. Ellers vil der ikke være noget sovs tilbage. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne