Hvidkålskalkunschnitzler

Hvidkålskalkunschnitzler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Hvidkålskalkunschnitzler, billede 4 Hvidkålskalkunschnitzler, billede 1 Hvidkålskalkunschnitzler, billede 2 Hvidkålskalkunschnitzler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.kogt hakket hvidkål fra Sønderjysk Kål
4 kalkunschnitzler
2 spsk.smør
1 dl.cremefraiche dressing
1 dl.mælk
 Ost i skiver
 Salt
 Peber
 evt.Muskatnød, stødt
 Margarine/madolie
 
Opskrift:
Brun koteletterne på en pande i lidt margarine/madolie, drys med salt og peber.

Bland den optøede hvidkål med creme fraiche dressing. Smør et ildfast fad med margarine/madolie og fordel hvidkålen, drys med lidt salt og evt. muskat. Læg koteletterne over hvidkålen og dæk dem med osteskiver.
Bages i ovn ved 225 grader C. alm. ovn i ca. 25 min. til osten er smeltet og lysebrun.

Hvidkålskoteletter pyntet med broccoli,serveres med ovnstegte kartoffelbåde penslet med madolie tilsat paprika samt broccoli salat.

Tips:

I stedet for hvidkål kan kogt hakket grønkål anvendes.





karakterer:
Opskriften er vist 21219 gange,
og udskrevet 363 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu