Hvidkålskalkunschnitzler
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Brun koteletterne på en pande i lidt margarine/madolie, drys med salt og peber.
Bland den optøede hvidkål med creme fraiche dressing. Smør et ildfast fad med margarine/madolie og fordel hvidkålen, drys med lidt salt og evt. muskat. Læg koteletterne over hvidkålen og dæk dem med osteskiver. Bages i ovn ved 225 grader C. alm. ovn i ca. 25 min. til osten er smeltet og lysebrun. Hvidkålskoteletter pyntet med broccoli,serveres med ovnstegte kartoffelbåde penslet med madolie tilsat paprika samt broccoli salat. Tips: I stedet for hvidkål kan kogt hakket grønkål anvendes. |
|
Opskriften er vist 21219 gange,
og udskrevet 363 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne