Nøddepaneret kalkunschnitzel med porresauce
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Schnitzlerne bankes let og vendes først i æggehvider, derefter i mel og nøddeflager. Steges i smør på panden.
Saucen: Løget hakkes fint og sauteres let i smør. Porren skæres i ringe og tilsættes. Drysses med mel og afbages let. Bouillonen tilsættes. Koges til porre og løg er mørt. Lige inden servering smages saucen til med salt og tørret dild. Tilbehør: Pastaen koges, evt. med bouillon, da det giver en bedre smag. Grøntsagerne rengøres og skæres i passende stykker. Koges let i saltet vand. |
|
Opskriften er vist 10100 gange,
og udskrevet 263 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne