Kalkun i vinblade med jomfruhummer
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Læg jomfruhummerhalerne på kalkunschnitzlen, krydr med salt og
peber, rulles sammen, omvikles med de syltede vinblade. Anbringes i oliesmurt ildfast fad, steges i ovn ved 180 grader i 10min.
Vinen hældes over, sættes igen i ovnen i 10min. Braiserede skorzenerrødder: Rødderne skrælles og skæres i stykker på 3 cm. pil rødløgene, deles i 1/6, blancheres i vand med salt, svitses nu af i olie m/hakkede hvidløg, laurbærblade, timian, salt/peber, Braiseres i ovn v/ 180 g i 10 min. Saucen: Kog fonden/vinen fra de stegte vinruller op, pisk det kolde smør i Smages til med salt/ peber. Serveres med vilde ris, eller frisk pasta. |
|
Opskriften er vist 7023 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne