Corn Dog
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Oprindelsesland : Amerika Indsendt : Red : |
|
|
Bland majsmel, mel, sukker sennepspulver, bagepulver og salt.
Tilsæt mælk, æg og smeltet fedtstof, og bland det godt.
Hæld dejen op et højt glas.
Sæt frankfurterne på pinde. Dyp dem i mejsmelsdejen så dejen dækker. Steg dem i 190 grader varm olie ca. 2 minutter. Lad dem afdryppe på papir. |
|
Opskriften er vist 21717 gange,
og udskrevet 352 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Andrea! - 2008-01-12 16:54:13 Det er noget af det bedste jeg har smagt i lang tid! Tak for opskriften :D Joan - 2007-07-19 19:06:40 under mit ophold i USA blev disse serveret som nem og hyggelig snack på de lune sommeraftener. De kan med godt resultat laves med vegetarpølser i stedet for.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne