Corn Dog

Corn Dog, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 ¼ dl.gult majsmel
1 ¼ dl.hvedemel
1 spsk.Sukker
1 tsk.sennepspulver
1 tsk.bagepulver
0.5 tsk.Salt
1 ¼ dl.Mælk
1 æg, let sammenpisket
1 spsk.smeltet fedtstof
 
6 Frankfurters
 
6 grillspyd eller pinde
 
Opskrift:
Bland majsmel, mel, sukker sennepspulver, bagepulver og salt. Tilsæt mælk, æg og smeltet fedtstof, og bland det godt. Hæld dejen op et højt glas.

Sæt frankfurterne på pinde. Dyp dem i mejsmelsdejen så dejen dækker.

Steg dem i 190 grader varm olie ca. 2 minutter. Lad dem afdryppe på papir.





karakterer:
Opskriften er vist 21655 gange,
og udskrevet 352 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-01-12 16:54:13
Det er noget af det bedste jeg har smagt i lang tid! Tak for opskriften :D

  -   2007-07-19 19:06:40
under mit ophold i USA blev disse serveret som nem og hyggelig snack på de lune sommeraftener. De kan med godt resultat laves med vegetarpølser i stedet for..