Kalkun-grønsagsragout
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Skær kalkunschnitzlerne i små stykker. Steg dem på panden.
Gulerødderne skrælles og skæres i skiver: Løget pilles og skæres i tynde både. Champignonerne renses og skæres i kvarte. Gulerødder og løg svitses i olie. Champignon og tomater tilsættes. Kalkunstykkerne kommes i. Ragouten snurrer i ca. 5 minutter. Majsstivelsen udrøres i creme fraichen og røres i retten. Persille, salt og peber tilsættes. Ragouten koges igennem. Serveres pyntet med lidt hakket persille. Serveres med pasta og grovflutes. |
|
Opskriften er vist 9113 gange,
og udskrevet 294 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer sannr - 2005-01-01 01:01:01 god og nem at lave |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne