Kalkunfad med fyld
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Kalkunschnitzlerne dryppes med citronsaft og marinerer i 1/2 time. Tørres i køkkenrulle og brunes hurtigt på en hed pande i den halve mængde fedtstof og lægges i ildfast fad.
Løg brunes i resten af fedtstoffet og der tilsættes champignon, hvidløg og persille som damper med. Hældes evt. over i en gryde med letmælken og koges i gennem. Herefter jævnes og der smages til med salt og peber. Hældes over schnitzlerne og disse sættes i ovnen ved 200 grader C i ca. 30 minutter. Hertil serveres ris, bulgur eller nedenstående kartofler og en god råkost. |
|
Opskriften er vist 10830 gange,
og udskrevet 312 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne