Marinerede kalkunschnitzler med dampet spinat
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
En marinade blandes af soyasauce, citronsauce, ingefær og hakket chili.
Kalkunschnitzlerne overhældes med marinaden og trækker ca. 30 minutter, mens de vendes 1 gang under vejs.
Olien opvarmes på en pande og schnitzlerne steges ved jævn varme ca. 3 minutter på hver side, til de er gennemstegte. Kødet tages af panden og holdes varmt. Spinaten skylles i flere hold koldt vand og dryppes af. Spinaten kommes på panden - evt. af 2 omgange - sammen med resten af marinaden. Svitses ved høj varme til spinaten er faldet sammen og væden dampet væk. Evt. ristes sesamfrø på en pande, til de er gyldne, og drysses over spinaten. Serveres med jasminris og hvedebrød til. |
|
Opskriften er vist 10389 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne