Kalkunruller med fetaost og rissalat

Kalkunruller med fetaost og rissalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 kalkunschnitzler
50 g.fetaost
 frisk basilikum
 revet skal af ½ citron
2 dl.risblanding med vilde ris
1 nectarin
½ agurk
½ dl.ristede pinjekerner
1 spsk.rosiner
2 forårsløg
 olivenolie
 hvidvinseddike
 citronsaft
 
Opskrift:
Bank de to kalkunschnitzler tynde med en kødhammer og del evt. stykkerne på langs.
Rul hvert kødstykke sammen om en lille bjælke fetaost, et par blade basilikum og lidt revet citronskal. Hold dem sammen med en kødnål eller en tandstikker.

Steg rullerne gyldne i olivenolie, ca. 15 minutter. Drys med salt og peber.

Kog risene efter anvisningen på pakken og lad dem køle af. Snit nectarin, agurk og forårsløg fint og rør det sammen med risene. Tilsæt ristede pinjekerner og rosiner.

Pisk en dressing af olivenolie, eddike, citronsaft samt salt og peber og vend den sammen med salaten.

Server salaten til de lune kalkunruller og giv også gerne landbrød til.





karakterer:
Opskriften er vist 7776 gange,
og udskrevet 188 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-10-17 10:32:52
Super