Urtestegt kalkun med rødbede- og squashsalat
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Vend kalkunschnitzlen i en blanding af ingefær, karry og koriander. Steg kalkunschnitzlen ca. 3 min. på hver side lige inden servering.
Rist knust hvidløg, karry og ingefær 1/2 minut. Tilsæt rødløg i både, rødbedetern og squashtern og rist endnu 2 minutter. Kom tomater, knust chili samt vand ved, og lad det simre i ca. 10 min. Smag til med salt og peber. Server kogte basmati-ris til – dryp med olien henover retten. |
|
Opskriften er vist 9460 gange,
og udskrevet 240 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer fassel - 2005-01-01 01:01:01 superb |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne