Kalkunschnitzler med appelsinsauce

Kalkunschnitzler med appelsinsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kalkunschnitzler
20 g.smør
0.5 tsk.salt
 peber
 
2 dl.hønsebouillon (vand + terning)
½ dl.frisk presset appelsinsaft
0.5 tsk.reven appelsinskal
1 tsk.majsstivelse
2 spsk.vand
0.5 tsk.salt
 peber
 
Opskrift:
Kalkunschnitzlerne steges i smørret 2-4 min på hver side, og drysses med salt og peber. Tages af panden og holdes varme.

Bouillon bringes i kog. Appelsinsaft og –skal tilsættes. Majsstivelsen udrøres i vandet og røres i. Saucen koges igennem og smages til med salt og peber.

Servér med ris, dampede sukkerærter og blandet salat.





karakterer:
Opskriften er vist 7608 gange,
og udskrevet 195 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-04-25 17:51:42
Aahhhh!!! jeg vil da helst ikke have TIS til... Er det ok hvis jeg får RIS til ;-)