Kalkunschnitzel i pebersauce
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smørret brunes på en tykbundet pande, og kalkunschnitzlerne steges 3-4 minutter på hver side. De skal være gyldne udvendig.
Sauce: Svits løgene hurtigt i smørret. Kom peberkornene, og ca. 1 tsk. af væden fra dåsen ved. Mas kornene let med en gaffel. Rør persille, vin og bouillonterning i. Lad vinen dampe ind til ca. halvdelen, og hæld fløde ved. Rør sennep i og dernæst cremefraiche. Lad saucen koge igennem og smag til med salt. Servering: Læg kalkunschnitzlerne i et opvarmet fad, og hæld saucen over. |
|
Opskriften er vist 22211 gange,
og udskrevet 456 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne