Tex Mex Turkey (Kalkunschnitzel med tomatsovs)

Tex Mex Turkey (Kalkunschnitzel med tomatsovs), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 kalkunschnitzler
 Tex Mex eller Texas Hot
 smør
 olie
 salt
 peber
 
1 finthakket løg
1 udkernet og grofthakket grøn peberfrugt
2 stilkefintsnittet bladselleri
1 ds.flåede tomater
 
 Pynt:
 strimler af bladbredet persille
 
Opskrift:
Krydr 2 kalkunschnitzler med Tex Mex eller Texas Hot. Steg dem gyldne i smør og olie på en pande. Drys med salt og peber.

Sautér 1 finthakket løg, 1 udkernet og grofthakket grøn peberfrugt og 2 stilke fintsnittet bladselleri. Hæld en dåse flåede tomater ved og giv sovsen et ordentlig opkog til den bliver tyk.

Server kalkunschnitzlerne med tomatsovsen og en blanding af hvide og vilde ris. Pynt med strimler af bladbredet persille.





karakterer:
Opskriften er vist 7778 gange,
og udskrevet 141 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu