Tex Mex Turkey (Kalkunschnitzel med tomatsovs)
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
|
|
Krydr 2 kalkunschnitzler med Tex Mex eller Texas Hot. Steg dem gyldne i smør og olie på en pande. Drys med salt og peber.
Sautér 1 finthakket løg, 1 udkernet og grofthakket grøn peberfrugt og 2 stilke fintsnittet bladselleri. Hæld en dåse flåede tomater ved og giv sovsen et ordentlig opkog til den bliver tyk. Server kalkunschnitzlerne med tomatsovsen og en blanding af hvide og vilde ris. Pynt med strimler af bladbredet persille. |
|
Opskriften er vist 7778 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne