Paneret kalkunschnitzler
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
De forstegte panerede kalkunschnitzler varmes i ovn i Gorgonzola afskorpes og varmes i en gryde sammen.
Saucen bringes til kog og smages til med sukker, muskat, salt og peber.
Dertil serveres båndpasta og broccoli.
|
|
Opskriften er vist 12208 gange,
og udskrevet 146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne