Kalkunschnitzel, ovngratineret, med champignon
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Dryp schnitzlerne med ca halvdelen af citronsaften og drys dem med lidt salt og peber. Lad dem stå og trække, mens svampeblandingen tilberedes.
Sæt ovnen på 225 grader. Fjern rodskiven på svampene, skyl dem kort under rindende koldt vand, tør dem og hak dem groft. Pil og hak løget. Skyl og hak persillen. Bland champignon, løg og persille i en skål, hæld resten af citronsaften over og bland godt. Smelt knap halvdelen af smørret på en pande og svits svampeblandingen heri for god varme og under omrøring i 4-5 min, til det meste af væden er fordampet. Krydr med paprika, cayennepeber og salt og hæld fløden ved. Lad saucen simre svagt et par min. Varm resten af smørret på en stor pande og brun kalkunschnitzlerne kort heri på begge sider. Læg kødet taglagt i et ovnfast fad, fordel saucen over og sæt fadet midt i ovnen i ca 8 min. Servér retten direkte fra fadet. Tips: Løse ris passer godt hertil, ligeledes små hvide kartofler. 1-2 fed hvidløg kan tilsættes svampeblandingen, inden den svitses. Retten kan tilberedes i god tid og blot sættes i ovnen 10-12 min før servering. |
|
Opskriften er vist 21674 gange,
og udskrevet 672 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 meget lækker ret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne