Paneret kanin med smørdampede majs

Paneret kanin med smørdampede majs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaninbjerget.dk

Indsendt :     

Ingredienser:
2 kamme (ryg) og 2 bagben
1-2 æg/æggehvider
2 spsk.mælk
 rasp
 salt
 peber
 mild paprika (edelsüss)
 smør/olie til stegning
 
 
Opskrift:
Det udskårne kød vendes i sammenpisket æg/æggehvide og mælk. Herefter vendes kødet i rasp, der er krydret med paprika, salt og peber. Kødet brunes i rigelig fedtstof. Når kødet er brunet dæmpes varmen og steges ca.20 min. på hver side. Påse at kødet ikke brunes for kraftigt.

Serveres med smørdampede majs evt. tilsat fintstrimlet rød peberfrugt, eller med råstegte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 10127 gange,
og udskrevet 150 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-06-02 15:10:15
jeg søgte google "smørdampede majs" for at få en opskrift på dette. Det finder jeg jo ikke her.