Paneret kanin med smørdampede majs
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Kilde : Kaninbjerget.dk Indsendt : |
|
|
Det udskårne kød vendes i sammenpisket æg/æggehvide og mælk. Herefter vendes kødet i rasp, der er krydret med paprika, salt og peber. Kødet brunes i rigelig fedtstof. Når kødet er brunet dæmpes varmen og steges ca.20 min. på hver side. Påse at kødet ikke brunes for kraftigt.
Serveres med smørdampede majs evt. tilsat fintstrimlet rød peberfrugt, eller med råstegte kartofler. |
|
Opskriften er vist 10123 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-06-02 15:10:15 jeg søgte google "smørdampede majs" for at få en opskrift på dette. Det finder jeg jo ikke her. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne