Kanin i ostesauce
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Kilde : Kaninbjerget.dk Indsendt : Red : |
|
|
Den udskårne kanin kommes i en gryde med kogende letsaltet vand, kun så kødet lige er dækket. Suppen skummes under kogningen. Når den har nået kogepunktet tilsættes suppevisken, og småkoges under låg i 50-60 min. Når kødet er mørt fjernes suppevisken. Kødet lægges over i et velsmurt ovnfast fad, og holdes varm i ovnen ved svag varme, medens saucen laves.
Saucen: 3-4 dl suppe fra den kogte kanin, 1 dl fløde, 100 g reven ost ½ tsk. karry, 2 æggeblommer, 2 spsk. parmesanost. Ostesaucen: 3-4 dl af den siede suppe, varmes op til kogepunktet og jævnes med en smørbolle (smør, maizenamel), under stadig piskning. Tilsæt fløde og reven ost. Saucen piskes til den er blank og osten er smeltet. Gryden tages af varmen. Rør æggeblomme med en smule af den varme sauce. Æggeblommen kommes i gryden under omrøring. Saucen må ikke koge. Fadet tages ud af ovnen. Parmesanost strøs over kødet, herefter porreringe/broccoli, ostesaucen hældes over, og til sidst resten af parmesanosten. Sæt fadet midt i ovnen ved 225 grader i 15-20 min. eller til overfladen er gyldenbrun. Serveres med lune flutes. |
|
Opskriften er vist 9838 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne