Ovnstegt kanin med mandler eller nødder
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Kilde : Kaninbjerget.dk Indsendt : Red : |
|
|
Kaninen parteres i portionsstykker, der krydres med salt og peber, brunes let i olie/smør og lægges i et ovnfast fad. Holdes varm medens saucen laves. Det fintsnittede løg og knuste hvidløg svitses i en dyb pande eller gryde til de er klare, bouillon og hvidvin tilsættes, det hele gives et opkog, saucen jævnes ved svag varme, smages til med salt og timian og hældes over kaninkødet, der dækkes med folie og sættes i ovnen ved 200 grader i 50-60 min. Folien fjernes, og de hakkede mandler fordeles 5 min. før retten tages ud af ovnen. Drys den hakkede persille over.
Serveres med: En smørdampet blomkålsblanding eller majs og grønne bønner. |
|
Opskriften er vist 10134 gange,
og udskrevet 252 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne