Ovnstegt kanin med mandler eller nødder

Ovnstegt kanin med mandler eller nødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaninbjerget.dk

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.kanin
 salt
 peber
1 stortløg
1-2 fedhvidløg
 olie/smør til stegning
2 dl.bouillon
 dl.hvidvin
 tsk.timian
 hakket persille
100 g.hakkede mandler eller nødder
 
 
Opskrift:
Kaninen parteres i portionsstykker, der krydres med salt og peber, brunes let i olie/smør og lægges i et ovnfast fad. Holdes varm medens saucen laves. Det fintsnittede løg og knuste hvidløg svitses i en dyb pande eller gryde til de er klare, bouillon og hvidvin tilsættes, det hele gives et opkog, saucen jævnes ved svag varme, smages til med salt og timian og hældes over kaninkødet, der dækkes med folie og sættes i ovnen ved 200 grader i 50-60 min. Folien fjernes, og de hakkede mandler fordeles 5 min. før retten tages ud af ovnen. Drys den hakkede persille over.

Serveres med: En smørdampet blomkålsblanding eller majs og grønne bønner.





karakterer:
Opskriften er vist 10134 gange,
og udskrevet 252 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu