Omelet Orientale

Omelet Orientale, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Omelet

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Oprindelsesland : Orienten

OrientenKilde : Kaninbjerget.dk

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 En rest kaninkød á 250-300g
1 løg
200 g.bønnespirer
150 g.champignon
1 peberfrugt
 olie/smør til stegning
 salt
 peber
 sojasauce
 
4-6 æg
2 spsk.mælk
 
 
Opskrift:
Kødet skæres i tynde strimler, løget finthakkes, de rensede champignons skæres i skiver, peberfrugten skæres i tynde strimler, og bønnespirerne skylles i koldt vand.

Løget svitses let gyldent i olie/smør, kødet kommes ved og steger let. Kødet tages op, grønsagerne vendes godt i gryden/panden ved god varme. Herved bevarer grønsagerne deres sprødhed uden at virke rå. Kødet blandes med grønsagerne og retten smages til med salt, peber og sojasauce. Blandingen holdes varm medens omeletten tilberedes.

Omeletten tilberedes:
Æggene piskes sammen med mælk, salt og peber. Æggemassen hældes i en pande med varm olie/smør, og bages ved jævn varme. Kød og grønsager hældes over på et varmt fad, lad omeletten glide over kødet og grønsagerne. Omeletten drysses med purløg.

Serveres straks med ristet brød som tilbehør og sojasauce.





karakterer:
Opskriften er vist 12220 gange,
og udskrevet 130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu