Omelet Orientale
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Orienten Kilde : Kaninbjerget.dk Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skæres i tynde strimler, løget finthakkes, de rensede champignons skæres i skiver, peberfrugten skæres i tynde strimler, og bønnespirerne skylles i koldt vand.
Løget svitses let gyldent i olie/smør, kødet kommes ved og steger let. Kødet tages op, grønsagerne vendes godt i gryden/panden ved god varme. Herved bevarer grønsagerne deres sprødhed uden at virke rå. Kødet blandes med grønsagerne og retten smages til med salt, peber og sojasauce. Blandingen holdes varm medens omeletten tilberedes. Omeletten tilberedes: Æggene piskes sammen med mælk, salt og peber. Æggemassen hældes i en pande med varm olie/smør, og bages ved jævn varme. Kød og grønsager hældes over på et varmt fad, lad omeletten glide over kødet og grønsagerne. Omeletten drysses med purløg. Serveres straks med ristet brød som tilbehør og sojasauce. |
|
Opskriften er vist 12220 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne