Kaninragout i rødvinssauce
Hovedingrediens : Gnavere - Kaninsmåkød Kilde : Kaninbjerget.dk Indsendt : |
|
|
Baconen skæres i tynde strimler. Kaninsmåkød, bacon, finthakket løg og knust hvidløg, brunes i smør/olie i en stegegryde. Retten tilsættes de flåede tomater med væden, tomaterne moses let, og krydderier og rødvin kommes ved. Det hele koger til kødet er næsten mørt. De rengjorte champignons halveres og kommes ved. Kog videre til alt er mørt, smag til med salt og peber. Rør jævnligt under kogningen, tilsæt evt. mere væde. Retten anrettes i et dybt fad, og drysses med hakket persille.
Serveres med kartoffelmos eller løse ris. |
|
Opskriften er vist 12720 gange,
og udskrevet 291 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hvorlang tid skal den være over ild???????????? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne