Marineret kanin i sherry og Kikkomansoja
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Kilde : Kaninbjerget.dk Indsendt : |
|
|
Kaninen koges, hvorefter den skæres i fine strimler og marineres i en lage af: Sherry, kikomansoya, knust hvidløg, friskkværnet peber, maizenamel og stødt ingefær. Blandingen sættet et køligt sted evt. i køleskab et par timer. Påse at al kødet er dækket af marinaden, vend kødet et par gange.
Porre skæres i tynde ringe, peberfrugterne i tynde strimler og tomaterne deles i kvarte. Det marinerede kød tages op af marinaden og brunes let i meget varm olie/smør. Grøntsagerne vendes i det brunede kød. Tilsæt marinaden og bouillon og lad retten småsnurre i ca. 10 min. Smag til med salt og evt. lidt kikomansoya. Serveres med lune flutes og kikomansoya. |
|
Opskriften er vist 8628 gange,
og udskrevet 139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne