Kanin med ærter og majs
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Kilde : Kaninbjerget.dk Indsendt : Red : |
|
|
Kaninen deles i 6-8 stykker, gnides i citronsaft, estragon, salt og peber. Brun kødet i 3 spsk. olie/smør, og læg det over i en stegegryde. Baconterningerne og det finthakkede løg svitses gyldne, og hældes sammen med saften fra tomatdåsen over kødet (evt. manglende væde erstattes med bouillon). Lad det snurrer under låg i ca. 30 min. De flåede tomater, ærter og majs tilsættes. Der smages til med krydderierne. Retten står over varmen til alt er mørt.
|
|
Opskriften er vist 9223 gange,
og udskrevet 159 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne