Paprica saucer
Hovedingrediens : Krydderurter - Paprika Indsendt : |
|
|
Bacon og løg skæres i tern. svitses i fedtstoffet, hvorefter panden tages fra varmen.
Paprika røres i, bouillon hældes ved, og panden sættes på varmen igen.
Tomatkoncentrat tilsættes.
Saucen kogens igennem i 10 min. ved svag varme.
Saucen jævnes evt. med meizena. Smages til med salt og friskkværnet peber. De flåede hakkede tomater tilsættes til sidst og varmes i saucen et øjeblik. |
|
Opskriften er vist 18503 gange,
og udskrevet 428 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne