Gratineret lammekølle
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt : Red : |
|
|
Lammekøllen gnides med salt og peber og brunes i en gryde i margarinen.
Løgene skæres i små tern og kommes i gryden. Hvidvin hældes ved og køllen småsteger under låg i ca. 1 time. Champignon hakkes og svitses 4-5 min. på en varm tør pande, til væden er fordampet. Køllen tages op og lægges i en bradepande. Net eller snor tages af. Løgene i gryden blandes med champignon, rasp og parmesanost. Løgblandingen smøres i et tykt lag på køllen. Gratineres ca. 15 min ved 250 grader til overfladen er gylden. Serveres med Kartofler og brocoli eller bønner. |
|
Opskriften er vist 19498 gange,
og udskrevet 581 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne