Kaningullasch med urter
Hovedingrediens : Gnavere - Kaninsmåkød Kilde : Kaninbjerget.dk Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skæres i terninger. Løget snittes fint, gulerødderne skæres i terninger, og porren skæres i tynde skiver. Kødet brunes i varm olie med lidt af paprikaen. Grønsagerne blandes med det brunede kød. Tilsæt paprika, laurbærblade, knust hvidløg, tomatpuré, samt salt og peber. Kom vand på retten, kun så det lige dækker. Kog retten til kødet er mørt. Skum jævnligt under kogningen. Saucen smages til og jævnes.
Serveres med kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 9587 gange,
og udskrevet 215 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne