Kaningullasch med urter

Kaningullasch med urter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kaninsmåkød

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaninbjerget.dk

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
5-600 g.kaninsmåkød
 olie til stegning
1 stortløg
½ porrer
1-2 gulerødder
2 fedhvidløg
2-3 laurbærblade
1 spsk.mild paprika
2 spsk.Tomatpure, koncentreret
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kødet skæres i terninger. Løget snittes fint, gulerødderne skæres i terninger, og porren skæres i tynde skiver. Kødet brunes i varm olie med lidt af paprikaen. Grønsagerne blandes med det brunede kød. Tilsæt paprika, laurbærblade, knust hvidløg, tomatpuré, samt salt og peber. Kom vand på retten, kun så det lige dækker. Kog retten til kødet er mørt. Skum jævnligt under kogningen. Saucen smages til og jævnes.

Serveres med kartoffelmos.





karakterer:
Opskriften er vist 9587 gange,
og udskrevet 215 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu