Spansk kaningryde

Spansk kaningryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kaninsmåkød

Oprindelsesland : Spanien

SpanienKilde : Kaninbjerget.dk

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.kaninsmåkød
2 storeløg
1-2 fedhvidløg
2 tsk.paprika
1 tsk.timian
0.5 tsk.pulveriserede. laurbærblad
1 citron saft heraf
 olivenolie
 bouillon
0.5 tsk.safran
 salt
 peber
 
 
Opskrift:
Kødet skæres i pæne terninger, drysses med krydderierne og vendes i en blanding af 2-3 spsk. olie og citronsaft. Kødet trækker 2-3 timer på et køligt sted.

Løgene skiveskæres. Kødet duppes med køkkenrulle og brunes i varm olie sammen med løgene. Det hele småsimrer ved svag varme i ca. 15 minutter. Kogende bouillon hældes over. Den knuste hvidløg kommes i retten sammen med salt, peber og safran. Retten småsimrer endnu i ca. 45 minutter. Saucen smages til og jævnes.

Serveres med løse ris eller lune flûtes.





karakterer:
Opskriften er vist 14206 gange,
og udskrevet 257 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu