Spansk kaningryde
Hovedingrediens : Gnavere - Kaninsmåkød Oprindelsesland : Spanien Kilde : Kaninbjerget.dk Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skæres i pæne terninger, drysses med krydderierne og vendes i en blanding af 2-3 spsk. olie og citronsaft. Kødet trækker 2-3 timer på et køligt sted.
Løgene skiveskæres. Kødet duppes med køkkenrulle og brunes i varm olie sammen med løgene. Det hele småsimrer ved svag varme i ca. 15 minutter. Kogende bouillon hældes over. Den knuste hvidløg kommes i retten sammen med salt, peber og safran. Retten småsimrer endnu i ca. 45 minutter. Saucen smages til og jævnes. Serveres med løse ris eller lune flûtes. |
|
Opskriften er vist 14205 gange,
og udskrevet 257 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne