Kanin i urtesauce med nudler
Hovedingrediens : Gnavere - Kaninsmåkød Kilde : Kaninbjerget.dk Indsendt : Red : |
|
|
Kaninkødet skæres ud i tynde skiver og brunes i smør/olie på begge sider.
Porren snittes fint, guleroden, selleri og pastinak skæres i små terninger. Grøntsagerne svitses et par minutter sammen med kødet. Bouillon og krydderier hældes over retten. Efter 3-4 minutter tilsættes pilsneren. Det hele bringes i kog, og nudlerne drysses i. Retten koger videre under låg ved svag varme i 25-30 minutter, eller til kødet er mørt. Smag til med karry og salt. Den finthakkede persille drysses over. Serveres med grov flûtes. |
|
Opskriften er vist 8400 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne