Kanin i krydret sauce
Hovedingrediens : Gnavere - Kaninsmåkød Kilde : Kaninbjerget.dk Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skæres i pæne terninger. Løgene snittes fint og blandes med kødet. Kød/løg brunes let i varm olie. Vand, paprika og sojasauce tilsættes. Det hele koges til kødet er mørt. Smag til med salt evt. mere paprika. Saucen jævnes.
Serveres med løse ris og sojasauce. |
|
Opskriften er vist 9245 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne