Grønsagsblanding med kanin

Grønsagsblanding med kanin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kogt/stegt kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaninbjerget.dk

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 en rest kogt eller stegt kaninkød
 olie
 paprika
 
1-2 løg i skiver
3-4 peberfrugter (grøn og rød), skåret i ringe
3-4 storetomater delt i kvarte
 salt
 peber
 evt. 1 fed hvidløg
 hakket persille
 
 
Opskrift:
Kødet varmes godt igennem i olien, der er tilsat paprika. Grønsagsblandingen svitses i 1 spsk. olie under stærk varme. Først de skivede løg, herefter peberfrugterne, og til sidst kommer man tomaterne i. Det hele svitses i 3-4 minutter, under omrøring. Det er vigtigt at grønsagerne bevarer deres sprødhed, uden at virke rå. Dæmp varmen, eller tag gryde af. Smag til med salt og peber og evt. 1 fed hvidløg. Grønsagsblandingen fordeles portionsvis, læg kødblandingen i midten, og drys med hakket persille.

Serveres med ristet brød eller lune flûtes og sojasauce.





karakterer:
Opskriften er vist 9889 gange,
og udskrevet 145 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu