Grønsagsblanding med kanin
Hovedingrediens : Gnavere - Kogt/stegt kanin Kilde : Kaninbjerget.dk Indsendt : Red : |
|
|
Kødet varmes godt igennem i olien, der er tilsat paprika. Grønsagsblandingen svitses i 1 spsk. olie under stærk varme. Først de skivede løg, herefter peberfrugterne, og til sidst kommer man tomaterne i. Det hele svitses i 3-4 minutter, under omrøring. Det er vigtigt at grønsagerne bevarer deres sprødhed, uden at virke rå. Dæmp varmen, eller tag gryde af. Smag til med salt og peber og evt. 1 fed hvidløg.
Grønsagsblandingen fordeles portionsvis, læg kødblandingen i midten, og drys med hakket persille.
Serveres med ristet brød eller lune flûtes og sojasauce. |
|
Opskriften er vist 9889 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.7 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne