Kanin i kinakål/bønnespirer og kinesisk soja
Hovedingrediens : Gnavere - Kaninsmåkød Kilde : Kaninbjerget.dk Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skæres i tynde strimler og dampes i varm smør/olie, må ikke brunes.
Tilsæt finthakket løg, de tyndskårne bladselleri, den fintsnittede kål og porreringe. Det hele dampes i et par minutter under omrøring, må ikke brunes. Bouillon og skiveskårne champignons kommes i. Lad det småsimre i et par minutter. Herefter tilsættes bønnespirerne. Smag til med salt, peber og sojasauce. Bønnespirerne varmes kort og retten er færdig. Serveres med grovflutes og sojasauce. |
|
Opskriften er vist 8910 gange,
og udskrevet 151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne