Grønsagsfad med kanin
Hovedingrediens : Gnavere - Kogt/stegt kanin Kilde : Kaninbjerget.dk Indsendt : |
|
|
De skrællede kartofler skæres i tynde skiver, løget snittes fint, porrerne skæres i tynde ringe, og bladsellerien snittes i fine strimler. Halvdelen af kartoflerne blandes med grønsagerne og lægges i et velsmurt ovnfast fad. Kødet lægges over, krydres med salt og peber. Hvidvin eller bouillon hældes ved. Små smørklatter lægges oven på retten. Fadet sættes i ovnen ved 225 grader i 1-1 1/4 time.
|
|
Opskriften er vist 10953 gange,
og udskrevet 203 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne