Ovnstegt kanin
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Kilde : Kaninbjerget.dk Indsendt : Red : |
|
|
Den rengjorte kanin gnides godt ind i krydderblandingen og lægges i et velsmurt ovnfast fad med ryggen opad. Kaninen pensles godt med halvsmeltet smør eller olie. Steges i ovnen ved 180 grader, i 1 time med lidt vand i fadet. Kaninen pensles jævnligt - den må ikke tørstege - om nødvendigt kan kaninen dækkes med folie, under en tid af stegningen. Rødvinen tilsættes skyen. Er kaninen ikke tilstrækkelig brunet, kan den efterbrunes under grillen.
Kaninen deles i passende stykker og anrettes i et varmt fad, hæld lidt af skyen over. Resten af skyen smages til og jævnes.
Serveres med brune kartofler og en grøn salat, eller med løse ris. |
|
Opskriften er vist 24723 gange,
og udskrevet 339 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (11 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2022-01-05 15:01:05 Krydderiforslagene er bare gode! Man kan eksperimentere videre i ovnen med lavere grader i et lukket rum/glasstege-gryde. Det fungerer fint. Kanin er skønt kød Bat mand - 2015-11-22 23:02:07 Vi har givet den 1 enkelt (vi havde ikke noget rødvin) kan godt anbefales Sepp Logen - 2005-01-01 01:01:01 Kanin er en dejlig jule- og påskeret, som vi nyder meget. Især Vilde Kaniner. Dog kan vi godt lide lige at hælde lidt øl ned til kaninen. Sammen med rødvin. Der er ingen grund til at frygte noget for vores vedkommende. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne