Kaningryde med paprika og bacon

Kaningryde med paprika og bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaninbjerget.dk

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.kanin
 salt
 peber
 olie/smør til stegning (kan bruge hvidløgsolie)
150 g.bacon i tern/strimler
1 stortløg
1-2 fedhvidløg (kan undlades)
1-2 spsk.mild paprika
0.5 tsk.karry
3-4 dl.grøntsags bouillon
3-5 dl.piskefløde
1 dåsehakkede tomater med chili
 
 
Opskrift:
Partér kaninen i passende stykker, brun bacon let i en dyb pande eller stegegryde tilsæt olie/smør og brun kaninstykkerne. Tag kødet op (ikke bacon) og svits de finthakkede løg og knust hvidløg, til det er let gylden, tilsæt paprika og karry, brun lidt. Tilsæt så bouillon, fløde og flåede tomater. Saucen koges igennem, jævnes og smages til. Kødet lægges tilbage og småsimrer under låg i ca. 1 time.

Serveres med Løse ris, evt. spaghetti eller nudler. Plus Italiensk brød eller flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 13936 gange,
og udskrevet 393 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu