Kaningryde med paprika og bacon
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Kilde : Kaninbjerget.dk Indsendt : Red : |
|
|
Partér kaninen i passende stykker, brun bacon let i en dyb pande eller stegegryde tilsæt olie/smør og brun kaninstykkerne.
Tag kødet op (ikke bacon) og svits de finthakkede løg og knust hvidløg, til det er let gylden, tilsæt paprika og karry, brun lidt. Tilsæt så bouillon, fløde og flåede tomater. Saucen koges igennem, jævnes og smages til. Kødet lægges tilbage og småsimrer under låg i ca. 1 time.
Serveres med Løse ris, evt. spaghetti eller nudler. Plus Italiensk brød eller flutes. |
|
Opskriften er vist 13937 gange,
og udskrevet 393 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne